Το Μεταμορφωτικό Φαινόμενο 11:11

1111Η αριθμολογία θεωρεί ότι τα γεγονότα που συνδέονται με το χρόνο 11:11 εμφανίζονται συχνότερα από την πιθανότητα ή τη σύμπτωση. Αυτή η πεποίθηση συσχετίζεται με την έννοια του συγχρονισμού. Άλλοι συντάκτες θεωρούν ότι είναι ένα ευνοϊκό σημάδι, και άλλοι ότι επισημαίνει μια παρουσία πνευμάτων. Η πεποίθηση ότι έχει μυστικές δυνάμεις έχει υιοθετηθεί από τους οπαδούς της νέα εποχής (New age).

Υπάρχει μία μη αιτιώδης αρχή που συνδέει γεγονότα που έχουν παρόμοια σημασία, ανάλογα με την χρονική σύμπτωσή τους και όχι με την ακολουθιακή σειρά που εμφανίστηκαν. Πρόκειται δηλαδή για ένα συγχρονισμό μεταξύ του νου και του φαινόμενου κόσμου που αντιλαμβανόμαστε…

Το φαινόμενο αυτό συμβαίνει αρκετά συχνά, μάλιστα όσο περισσότερο δεκτικό γίνεται ένα άτομο στην τροφοδότηση πληροφοριών από το περιβάλλον, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες φαινομένων Συγχρονικότητας.
Πολλές φορές το ίδιο το περιβάλλον μας οδηγεί σε ένα υψηλότερο επίπεδο επίγνωσης μέσα από κωδικοποιημένα μηνύματα όπως το προαναφερόμενο 11:11.

Στις 11 Ιανουαρίου 1992, περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, συμφώνησαν την ίδια ώρα της ημέρας εκείνης να στρέψουν την προσοχή τους σε μία από τις 11 Πύλες, και δια μέσου χορού και ειδικών κινήσεων, να την ξεκλειδώσουν.
Το πείραμα επαναλήφθηκε ξανά το 1993, το 1997 και το 1999, ενεργοποιώντας την Δεύτερη, Τρίτη και Τέταρτη Πύλη. Περιγράφονται σαν περάσματα μιας σταδιακής πορείας, που πρόκειται να γεφυρώσει στην ψυχή του ασκούμενου τη διπολικότητα και την μοναδικότητα.

Πολλοί υποστηρίζουν σήμερα πως το 11:11 είναι ένα σημείο αφύπνισης, μια νοηματική τυχαιότητα που συμβάλει καθοριστικά στην πνευματική εξέλιξη του ατόμου που την παρατηρεί. Κάποιοι πιστεύουν πως εξωδιαστατικά όντα μας μιλάνε μέσα από τέτοιες συμπτώσεις. Μερικοί πάλι πιστεύουν πως στις 11/11/2011 θα μας αποκαλυφτεί το τι ακριβώς θα πρέπει να κάνουμε για να ενεργοποιήσουμε το συνειδησιακό άλμα που είναι να συμβεί το 2012.

Η πόρτα του 11:11

Αυτό μπορεί προς το παρόν να γίνει αντιληπτό σαν ρωγμή μεταξύ δύο κόσμων. Είναι όπως μια γέφυρα που έχει την έμφυτη δύναμη να συνδέσει δύο πολύ διαφορετικές σπείρες της ενέργειας. Καθώς ενωνόμαστε ως ένα, συγκεντρώνοντας τα κομμάτια του κλειδιού, όχι μόνο δημιουργούμε το κλειδί, αλλά καθιστά με ορατή την πόρτα. Κατά συνέπεια αυτή η γέφυρα λειτουργεί σαν αόρατη πόρτα, ή μια πόρτα στην αόρατη σφαίρα. Το 11:11 είναι η γέφυρα σε μια εξ ολοκλήρου διαφορετική σπείρα της εξέλιξης. Το 11.11 είναι η γέφυρα η ζωτικότητα και η ενότητά μας. Είναι η διάβαση μας στο άγνωστο.

11:11 – Επαναλαμβανόμενοι Αριθμοί Και Η Έννοιά Τους

Η φυσική πραγματικότητα είναι ένα πρόγραμμα συνείδησης που δημιουργείται από τους ψηφιακούς κώδικες. Οι αριθμοί, αριθμητικοί κώδικες, καθορίζουν την ύπαρξή μας. Το ανθρώπινο DNA, η γενετική μνήμη μας, κωδικοποιείται για να προκληθεί από τους ψηφιακούς κώδικες στους συγκεκριμένους χρόνους και τις συχνότητες. Εκείνοι οι κώδικες ξυπνούν το μυαλό στην αλλαγή και την εξέλιξη της συνείδησης. το 11:11 είναι ένας από εκείνους τους κώδικες, που σημαίνουν την ενεργοποίηση του DNA.

Θα σημειώσετε ότι στις 11:11 συχνά δημιουργούνται οι συγχρονικότητες στη ζωή σας.

Το 11 είναι διψήφιος αριθμός και επομένως θεωρείται ένας αριθμός κύριος ή δύναμης. Στην αριθμολογία το 11 αντιπροσωπεύει τον μη πρακτικό ιδεαλισμό, τον οραματιστή, τον καθαρισμό των ιδανικών, τη διαίσθηση, την αποκάλυψη, την καλλιτεχνική και εφευρετική μεγαλοφυΐα, πρωτοπορία, ανδρόγυνη, ταινία, φήμη, καθαρισμός που εκπληρώνεται κατά λειτουργία με έναν πρακτικό συνεργάτη. Το 11 είναι μια υψηλότερη οκτάβα του αριθμού δύο. Φέρνει τις ψυχικές δονήσεις και έχει μια ίση ισορροπία των αρσενικών και θηλυκών ιδιοτήτων. Επειδή το ένδεκα περιέχει πολλά δώρα όπως η ψυχική συνειδητοποίηση και μια έντονη αίσθηση της ευαισθησίας, έχει επίσης τα αρνητικά αποτελέσματα όπως η προδοσία και η προδοσία από τους μυστικούς εχθρούς.

Το 11:11 ένας κώδικας συναγερμός και αφύπνισης δεδομένου ότι το βλέπουν στα ρολόγια και τα ψηφιακά ρολόγια. Μπορούμε επίσης να το δούμε ως κλειδί που ξεκλειδώνει το υποσυνείδητο μυαλό, τις γενετικά κωδικοποιημένες μνήμες μας, ότι είμαστε πνεύματα που έχουν μια φυσική εμπειρία, μη φυσικά όντα που αρχίζουν μια πνευματική εμπειρία.

Το 11 αντιπροσωπεύει τα σπειροειδές δίδυμα σκέλη του ανθρώπινου DNA που κινείται στην υψηλότερη συχνότητα της συνείδησης.

Το 11 αντιπροσωπεύει την ισορροπία.

11+11=22=4=χρόνος. 22 είναι ένας κύριος ή μασονικός αριθμός.

Μερικές ψυχές βλέπουν ένα Α, όπως λέγεται από τους αρχαίους προφήτες. Ο χρυσός αναφέρεται στην αλχημεία, οι αλχημικές αλλαγές που πραγματοποιούνται στους οργανισμούς μας στην εξέλιξη της συνείδησης.

Η πραγματικότητα ως γεωμετρικό σχέδιο είναι βασισμένη στους αριθμούς (καθολική γλώσσα) που επαναλαμβάνουν στους κύκλους για να δημιουργήσουν το γραμμικό χρονικό πείραμα..

Όλοι έχουμε έναν ή περισσότερους αριθμητικούς κώδικες που ακολουθούν το σχεδιάγραμμα της ιερής γεωμετρίας. Είναι για τις σπείρες της συνείδησης, οι αριθμοί Fibonacci, η χρυσή σπείρα, που βρίσκεται επίσης στην τελειότητα, στις ακριβείς αναλογίες στη μεγάλη πυραμίδα. Οι αριθμοί επισημαίνουν συνήθως τις αλλαγές στα σχέδια της ζωής μας.

Πηγή: Ellie Crystal’s Metaphysical & Science Website

Πληροφορίες συντάκτη Sunborn

Μουσικός, DJ, Παραγωγός Ηλεκτρονικής Μουσικής, Τεχνικός Ήχου & Υπολογιστών, Σχεδιαστής Ιστοσελίδων
Ετικέτες , .Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση